rondleidingen in heemtuin hof ijsselflora

De werkgroep ‘heemtuin’ van IVN-afdeling ‘De Grutto’ houdt ook dit seizoen op verschillende data en tijden rondleidingen in ‘Veermans Hof IJsselflora’. Elke keer zijn er andere bloemen, die mooie verhalen in zich verbergen, te zien in de heemtuin.

In de maanden mei, juni en juli, waarin de heemtuin op z’n mooist is, neemt een gids u mee door de heemtuin. De eerste rondleiding is op vrijdagavond 24 mei, aanvang 19.30 uur. De volgende rondleidingen zijn op vrijdagavond 7 juni, 28 juni en 19 juli en duren ongeveer 5 kwartier. Een vrijwillige gift wordt op prijs gesteld.

Komend seizoen wordt er een nieuwe brug gebouwd in de heemtuin, waarvoor het coöperatiefonds van de Rabobank geld beschikbaar gesteld heeft. Wij zijn de Rabobank hiervoor erg dankbaar.

Meer informatie kan aangevraagd worden op heemtuin@ivn-wijhe-olst.nl of 0570-523937. De heemtuin is te vinden aan de Bongerd in Wijhe, vlak naast de Katholieke kerk. Zie ook de website: staging2.ivn-wijhe-olst.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.