rommelmarkt bij t olde manegepeerd

’t Olde Manegepeerd houdt weer een rommelmarkt. De rommelmarkt vindt plaats op 26 mei van 10.00 uur tot 17.00 uur. De opbrengst is voor de 45 manegepaarden die na een werkzaam leven in de maneges rusten.

Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met de paarden. Daarbij kun je ook een warme hap eten en ook de koffie staat klaar. Je kunt de paarden een borstelbeurt geven of wortels brood of appels meenemen om ze te voeren.

De manege bevindt zich aan Beukenlaan 2 in de grote schuur in Dalmsholte. Kijk voor meer informatie op staging2.manegepeerd.nl, Mail naar info@manegepeerd.nl of bel met 06-12874764.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.