rohda uitgeschakeld na strafschoppen

Rohda Raalte is woensdagavond na strafschoppen uitgeschakeld in de halve finale van de KNVB Beker door De Treffers. Dirk-Jan Klijn Velderman mistte de zesde penal. De wedstrijd eindigde in de reguliere speeltijd in 2-2. Tot de 90ste minuut stond Rohda nog op voorsprong.

Rohda Raalte begon uitstekend aan de wedstrijd op sportpark Tijenraan. Al na twee minuten bracht Coen Zwollo de Raaltenaren op voorsprong. Vervolgens kregen beide ploegen enkele goede kansen. Maar in de 39ste minuut was het Rohda die tweede treffer van de avond maakte. Jasper Broekhuis kopte een voorzet van Kamperman Leferink tegen de touwen.

Direct uit de aftrap bracht De Treffers de spanning terug in de wedstrijd. Bernard Hofstede maakte de aansluitingtreffer. Daar bleef het in de eerste helft bij.

Ook de tweede helft waren er kansen over en weer. Maar er werd slechts één keer gescoord. In de allerlaatste minuut werd de gelijkmaker gescoord. Om te bepalen wie er door gaat naar de finale, werden er direct strafschoppen genomen.

De eerste vijf strafschoppen gingen allemaal raak. De Treffers maakte ook nog de zesde, maar dat was er voor Rohda één teveel. Dirk-Jan Klijn Velderman mistte. Dat betekent dat De Treffers door gaat naar de finale.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.