roebertsen wint “skills” beroepenwedstrijd

Suzanne Roebertsen, stagiaire bij Fleurissant, uit Lemelerveld heeft de eerste prijs gewonnen tijdens de Skills beroepen wedstrijd. Suzanne Roebertsen en Lianne Weelink deden allebei mee aan de wedstrijd. Beiden studeren ze aan AOC de Groene Welle in Zwolle en zijn stagiaire bij Fleurissant.

In het jurycommentaar over het werkstuk van Suzanne staat: “Misschien niet het meest opvallende werkstuk, maar vanuit Skills weegt de techniek zwaar mee. De winnaar heeft over alle werkstukken de beste techniek laten zien. Daarnaast was rekening gehouden met duurzaamheid en met name het boeket zeer vernieuwend.”

Aan de beroepenwedstrijd deden alle scholen met de opleiding bloem & design in het noorden mee. Leeuwarden, Groningen, Emmen, Meppel en Zwolle, in totaal twaalf leerlingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.