roalter grond groenten voor fijnproevers

Echter kregen eigenaren Wim en Mariet Huisman steeds vaker de vraag of ze niet meer soorten groenten voor particuliere verkoop konden kweken. Vers van Sallandse bodem. Want zeg eerlijk; wie de groenten uit (groot)moeders moestuin kent, weet hoeveel lekkerder deze smaken ten opzichte van de Spaanse komkommers, Marokkaanse trostomaten en Egyptische bonen. Deze zijn toch vaak dagen tot weken onderweg voordat ze op ons bord belanden.

Vorig seizoen al, zetten de glastuinman en zijn vrouw de eerste voorzichtige schreden. Wim Huisman: “Gewoon eens aftasten. We plaatsten een stal aan de weg vooral gericht op voorbijgaand (fiets)verkeer. Logootje, bordje, vlaggetje en van Roalter Grond was geboren. Dat liep eigenlijk best goed!”

“Onze kracht en de achterliggende gedachte? Een simpel maar perfect product. Niet alleen prachtig om te zien, maar vooral lekker! En milieubewust geteeld. We combineren onze jarenlange ervaring, kennis en kunde met de voordelen van hier; vooral dichtbij zijn. Waardoor het product letterlijk van het land in uw koelkast belandt. Elke dag worden de groenten speciaal voor u geoogst. En dat proeft u.”

Het verkoopconcept kenmerkt zich het best als typisch Sallands. Eerlijk. Op basis van goed vertrouwen. Zelfbediening dus.

Het aanbod is breed: Denk hierbij bijvoorbeeld aan slabonen, prei, tomaten, komkommers en paprika’s, maar ook nieuwe aardappelen, bloemkool, spitskool en sla. Ter plaatse ligt een gastenboek. Heb je een suggestie voor het aanbod? Schrijf die gerust in het gastenboek ter plaatse.

Het huidige concept is vrij kleinschalig opgezet en echt gericht op de voorbijganger, echter is Huisman ook in staat om (op gezette tijden) grotere hoeveelheden te leveren. Wil je meer weten? Bel voor informatie: 06-10 63 52 36.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.