rietkerk complimenteert wijhese winkeliers

In ruim een uur tijd werden de gasten bijgepraat over de specifieke aanpak ‘versterking winkelgebied Wijhe’ en brachten zij een bezoek aan het winkelgebied. Daar werden 3 ‘pitches’ gegeven over aanpak leegstand, consumentenonderzoek door Hogeschool Windesheim en de site olstenwijhe.nl. Rietkerk noemde Wijhe een landelijk voorbeeld van een aanpak waarin de ondernemers de lead nemen, echt samenwerken en mede door de inzet van betrokken Wijhenaren met specifieke expertise, in korte tijd veel werk hebben verzet. De ondernemers gaven echter ook aan graag verdere stappen te willen maken, maar daarvoor is financiële steun noodzakelijk van bijvoorbeeld het rijk of Provincie.

Als het aan de heer Rietkerk ligt zou hij Wijhe willen faciliteren om het nog sterker te maken. Hij noemde Wijhe het voorbeeld voor Overijssel en wil Wijhe voordragen het proefproject te worden voor het nieuwe winkelen. Maar of Wijhe daadwerkelijk deze pilot wordt, hangt af van de Staten. De bespreking hiervan is gepland op 29 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.