rico en typhoon naar pedro pico pop

Hiphoppers Rico, voormalig lid van Opgezwolle, en Typhoon komen naar Pedro Pico Pop. Ze verzorgen samen met Seven League Beats een optreden. Ook komt de 10-mans band Knarsetand Live naar Raalte.

Martijn Holtslag (20) is een veelzijdig artiest, die de functie van rapper, producer, dichter en wereldverbeteraar in zich verenigt. Vanuit een boerderij, tussen de weilanden in Markvelde (Twente), heeft hij in 2013 enkel nog één missie; Knarsetand Live. Een 10-koppige band die live zijn geproduceerde tracks op het podium vertolken in een energieke mix van drum’n’bass, gipsy, balkan, dubstep, ska en popmuziek. Een muzikale rollercoaster vol dansbare dance tracks, stevige breaks, rollende bassen, reggae licks en female vocals.

Kaarten zijn nog steeds verkrijgbaar bij alle Free Record Shops, via Facebook en de site.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.