restaurant jan steen bestaat 10 jaar

Alle zondagen in juni staan in teken van het tienjarig bestaan, waarbij de gast centraal staat. Zo is er livemuziek van het Pura Vida Theater, die onder meer de feestelijke Combo Combo onder haar vleugels heeft, of een entertainer die de gasten ‘op een ludieke manier vermaakt’. Bij mooi weer zal er een springkussen aanwezig zijn voor de jeugd. Daarnaast krijgt ieder gezelschap bij het afscheid “een typisch Jan Steen-presentje cadeau”, aldus het restaurant.

Op deze zondagen krijgen de gasten ook korting, waardoor volwassen een avond onbeperkt kunnen genieten voor 27.50 euro in plaats van de gebruikelijke 31.50 euro. “Ik wil mijn gasten die dagen verwelkomen voor de prijs van tien jaar geleden. Dat vonden we een mooi gebaar”, aldus eigenaresse Inge Neppelenbroek-Koning. Voor kinderen gelden uiteraard kleinere prijzen.

Na de feestmaand staan er spannende plannen op stapel voor het restaurant. Jan Steen gaat in juli een verbouwing in. “De grillruimte steken we in een nieuwe jas met een ruimer buffet”, aldus Inge. Het Jan Steen-assortiment wordt onder andere uitgebreid met tapas en meer voorgerechten. “Nieuwsgieren zijn altijd welkom om na de verbouwing een kijkje te komen nemen in het restaurant.” Barbecue- en buffetrestaurant biedt naast een complete avond uit tevens full-service arrangementen voor bruiloften, bedrijfsfeesten en partijen.

Voor meer informatie kan je kijken op de website van het restaurant staging2.restaurantjansteen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.