Home / archiefcentraal / regionaal koersbaltoernooi in lemelerveld

regionaal koersbaltoernooi in lemelerveld

In de sporthal Heidepark in Lemelerveld wordt woensdag 8 mei het jaarlijkse regionaal koersbaltoernooi ‘Salland-Vechtdal’ om de Dantebokaal gehouden. Elk jaar wisselt het toernooi van plaats in verband met het regionale karakter.

De organisatie ligt dit jaar in handen van Stichting Welzijn Ouderen Lemelerveld. Zij krijgen daarbij ondersteuning van koersbalclub de Mozaïekrollers uit Lemelerveld.

Op 12 koersbalmatten worden elk 8 wedstrijden gespeeld van 40 minuten. De eerste wedstrijdronde begint om 10.00 uur. De prijsuitreiking zal rond 15.40 uur zijn. Aan het toernooi nemen 32 teams met samen ruim 200 spelers deel. De teams, elk bestaande uit 3 paren (minimaal 6 personen), komen uit 20 plaatsen in de omgeving, namelijk Bathmen, Daarlerveen, Dalfsen, Dedemsvaart, Gramsbergen, Hoonhorst, Hulsen, Lemele, Lemelerveld, Lettele, Nieuwleusen, Nijverdal, Ommen, Ommerkanaal, Oudleusen, Stegeren, Vinkenbuurt, Vroomshoop en Wijhe.

Het team van De Cirkel 2 uit Nijverdal, dat vorig jaar het toernooi in Ommen won, zal de wisselbeker verdedigen en trachten de door hen beschikbaar gestelde ”Dantebokaal” opnieuw te winnen. De toegang tot de sporthal is gratis.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.