raalter huizen per executieveiling verkocht

Een aantal woningen in Raalte wordt per executieveiling verkocht door SNS Reaal. De huurpanden zijn nu nog eigendom van het failliete Lips Capital Group in Uden. Omdat Lips niet meer aan zijn betalingsverplichtingen aan de bank voldoet, gaan de woningen nu onder de hamer. Naar verluidt wordt ook het appartementencomplex op de hoek van de Westdorplaan en de Hartkampweg geveild.

SNS heeft voor vele miljoenen euro’s aan hypotheken aan Lips Captial Group verstrekt. De huizen golden bij die hypotheken als onderpand. In totaal gaan er in Nederland ongeveer 1000 huizen onder de veilinghamer.

De veiling verloopt via staging2.veilingnotaris.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.