raalte maakt zich op voor leontien ladies ride

Het fietsevenement Leontien Ladies Ride komt dit jaar weer naar Raalte. Na een succesvolle tocht in 2012 is het voor de tweede keer tijd voor fietsen en genieten van Salland. Duizenden dames zullen zondag 2 juni om 10.30 uur op de fiets stappen.

De fietstocht is een initiatief van voormalig profwielrenster Leontien Zijlaard- van Moorsel. De tocht draait om fietsen en genieten en met z’n allen lachen, met een gemeenschappelijk doel; de eindstreep halen.

De start is in het centrum van Raalte. Deelneemsters fietsen door het buitengebied van de gemeente Raalte en door de dorpen: Broekland, Lierderholthuis, Heino, Luttenberg en Nieuw-Heeten. Deelneemsters hebben uitzicht op bijzondere locaties langs de route zoals Kasteel het Nijenhuis, Museum de Laarman in Luttenberg, de Toren van Palthe in Haarle en natuurgebied Boetelerveld bij Mariënheem. Havezate Den Alerdinck in Heino is ook dit jaar weer het rustpunt.

De Leontien Ladies Ride is een fietstoertocht voor vrouwen in alle leeftijd en is geschikt voor elke fiets. Je kunt kiezen uit afstanden van 35 kilometer en 70 kilometer. Onderweg krijg je een gratis lunchpakket en op het rustpunt zijn sanitaire voorzieningen. Bij de eindstreep zal een slotfeest plaatsvinden met artiesten. Er is een prijs voor de leukst in het roze uitgedoste deelneemster.

De kosten zijn 19 euro per persoon. Voor dat bedrag krijgt iedereen deelneemster een C&A Biokatoen Leontien Ladies Ride T-Shirt en een Leontien Shopper met verrassingen. Aanmelden kan tot 27 mei op staging2.leontienladiesride.nl. Aanmelden op de dag zelf kan ook. De inschrijfkosten bedragen dan 20 euro per persoon.

Bij de finish worden de deelneemsters binnengehaald door een ceremoniemeester en staan familie, vrienden en kinderen opgesteld om ze te verwelkomen op de eindstreep. Ter afsluiting vindt er weer een afterparty plaats waar ook verschillende standjes opgesteld staan met leuke hebbedingetjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.