raalte leukste dorp volgens giel

De verkiezing zegt overigens niks over hoe leuk Raalte is, maar wel alles over de krachten die Raalte kan bundelen. Giel gaf dorpen de kans zich te profileren en die handschoen heeft Raalte opgepakt.

Iedereen die er mee te maken had, iedereen die op de een of andere manier gezorgd had de stemmachine vooral de rode balk van Raalte groot maakte, was vanmorgen in alle vroegte aanwezig bij de restaurant de Haenehof in het centrum van Raalte. Dat Raalte zou winnen was officieel geheim, maar Hilversum wilde wel gejuich op de zender horen en dus was het nieuws gisteren onder een select gezelschap al uitgelekt.

De Stöppelhaene, Ribs en Blues, De Sallandse Wandelvierdaagse, de burgemeester, mensen van de Ladies Ride, wij van Salland Centraal, Pedro Pico Pop, de Raalter winkeliers en werkgevers, iedereen die zijn best gedaan had stemmen naar Raalte te halen, vierde het feestje mee.

En natuurlijk was Raalte op Radio3, De burgemeester mocht een paar woordjes Sallands proberen, de Nieuwe Stempel is doorgebroken in Hilversum met een korte, speciaal voor de gelegenheid geschreven rap over Raalte.

Kortom: publiciteitsstunt geslaagd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.