plattelandspop muziekcafe

Deze eerste serie Plattelandspop muziekcafé komt tot stand in samenwerking met de band REWIRE. Om een breder publiek kennis te laten maken met hun geluid is er een serie gratis toegankelijke terrasoptredens.

Band REWIRE bestaat uit drie personen. Wilco Kok is zanger, Reyer Schouten verzorgt zang en is toetsenist en Renate Schouten is zangeres. De band beschikt over een breed repertoire. Daarmee kunnen zij vlot inspelen op de behoefte van het publiek. Voor meer informatie over hun repertoire kun je kijken op staging2.viarewire.nl .

Het eerste muziekcafé is op 19 mei en begint om 15:00 uur. In juli is er geen muziekcafé, in verband met de accordeon en harmonica-dag. Deze vindt plaats op 28 juli. Voor meer informatie kun je kijken op de website van De Lepelaar. Bands, die interesse hebben in een optreden op Plattelandspop muziekcafé kunnen contact opnemen via diezelfde website, staging2.delepelaar.eu .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.