pikdonker tussen heino en raalte

Wie dit weekend vanuit Heino naar Ribs en Blues gaat, doet er verstandig aan om de verlichting op zijn fiets nog even in orde te maken. Niet dat de politie controles heeft aangekondigd, maar omdat de verlichting langs de parallelweg tussen Heino en Raalte niet brandt.

Of de lampen uit staan met het oog op energiebesparing of dat er sprake van een storing is, weten we niet. Wat we wel weten is dat reageerder Henk in dit artikel beweert dat de verlichting het al twee weken niet doet.

Een storing zou betekenen dat de verlichting binnen een half jaar na aanleg al problemen heeft. Op 12 november gingen de groene led-lampen namelijk voor het eerst aan. Dat na een jarenlange lobby van met name VVD Raalte en burgemeester Piet Zoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.