pec zwolle veilig ondanks dikke nederlaag

EC Zwolle heeft zondag met 4-0 verloren van AZ. Ondanks de dikke nederlaag zijn de Zwollenaren wel zeker van lijfsbehoud, aangezien Roda JC verloor bij NAC Breda.

PEC kwam na 20 minuten met 1-0 achter dankzij een doelpunt van Elm. Tien minuten later kreeg Fred Benson nog een goede kans op de gelijkmaker, maar hij stuitte op de doelman. Kort voor rust werd het 2-0 dankzij een doelpunt van Beerens.

De tweede helft kregen de bezoekers een paar kleine mogelijkheden op de aansluitingstreffer, maar het was Johansson die een overwinning voor AZ veilig stelde. Een kwartier voor tijd werd het ook nog 4-0 dankzij een doelpunt van Maher.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.