parkeren in noord het blijft een feestje

Het stukje lopen vanaf de parkeerplaats naar de winkels van het winkelcentrum in Raalte-Noord, blijkt voor veel mensen te veel gevraagd. Om de haverklap staan er auto’s op het officieel autovrije plein naast de Jumbo. Zie de foto bij dit artikel.

We telden in de gauwigheid vijf voertuigen op de parkeerplaats die eigenlijk geen parkeerplaats is. Ok, eerlijk zijn: Vanuit het busje links werden werkzaamheden verricht, dus die had een gedegen reden om daar te staan. Een van de auto’s naast de winkelwagentjes (die donkere SUV) had een invalidenparkeerkaart achter het raam liggen. Dan kunnen we ons ook nog voorstellen dat het misschien wat te ver lopen is.

Maar die andere drie voertuigen? De parkeerplaats die wél als parkeerplaats bedoeld is, was ongeveer half leeg. Aan ruimte geen gebrek dus. Het blijft natuurlijk ook veel gevraagd, vijftig hele meters lopen naar de supermarkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.