opnieuw bekerwinst voor sercodak

“2 down, 1 to go.” Na de supercup aan het begin van het seizoen heeft Sercodak ook de nationale beker binnengesleept. In het Topsportcentrum in Almere waren de handbalsters uit Dalfsen veel te sterk voor het Haagse Hellas: 35-19. Om de eerste ’triple’ uit de clubgeschiedenis binnen te halen, moet komende zaterdag VOC opzij worden gezet.

In de eerste helft hielden Sercodak en Hellas gelijke tred. Het verschil werd lange tijd niet groter dan één doelpunt en het tempo was aan beide kanten niet hoog. Toch sloeg Sercodak vlak voor rust een klein gaatje, toen Yara Nijboer de 13-11 maakte. Dat bleek de opmaat voor de uiteindelijke zege, want zoals zo vaak dit seizoen liepen de Dalfsenaren in het tweede bedrijf steeds verder weg van hun uitdagers. Vooral Myrthe Schoenaker, maar ook Martine Smeets, Sharina van Dort, Fabienne Logtenberg en Ellen Schutte lieten de score flink oplopen. Met de eindstand van 35-19 was de tweede nationale bekerwinst op rij een feit.

De dames uit Dalfsen zullen ongetwijfeld een bescheiden feestje vieren, maar zaterdag moeten ze alweer scherp zijn. Dan kan met een overwinning op VOC de derde titel op rij worden bijgeschreven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.