opening jd autos in heino

JD Auto’s opent haar deuren op zaterdag 11 mei van 11.00 uur tot 16.00 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom om het bedrijf te bekijken onder het genot van een hapje en een drankje.

JD Auto’s biedt onderhoud, service en verkoop. Het bedrijf van Jury Damman uit Heino is inmiddels van start gegaan aan de L.J. Costerstraat 5c. “Ik wilde een nieuwe stap zetten. Nu was de kans om dat te doen”, zegt Jury over zijn keuze voor een eigen bedrijf. Jury is met JD Auto’s te vinden in een voormalig gedeelte van het pand van installatiebedrijf Willemsen op industrieterrein Blankenfoort in Heino. “Toen ik zag dat het te koop stond, leek me dat meteen een mooie plek.”

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Jury inmiddels vijf jaar werkervaring opgedaan bij Autobedrijf Freek Heino. “Ik heb de opleiding Eerste Autotechnicus gedaan en in 2011 afgerond.”

Zijn eigen bedrijf bestaat al sinds maart 2011, maar richtte zich alleen op handel. Nu slaat Jury zijn vleugels verder uit. “Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik was toe aan deze stap; ik wilde verder, een nieuwe uitdaging. Het is ook een pluspunt om zelf verantwoordelijk te zijn voor het totale bedrijf.”

Jury legt de laatste hand aan de werkplaats in zijn pand. Er is een verbouwing aan vooraf gegaan. Er is hier ook ruimte voor groei aanwezig legt hij uit. JD Auto’s is een universele garage: het adres voor onderhoud, reparaties en verkoop van alle automerken. Ook heeft JD Auto’s bij reparaties of onderhoud een gratis leenauto klaar staan. “Mensen kiezen steeds vaker voor de universele garage om de hoek. Ze merken dat ze bij de merkdealer veel duurder uit zijn”, signaleert Jury die een uurtarief van 40 euro inclusief BTW hanteert.

“De APK keuring is gedegen en verantwoord, maar ook eerlijk; dus zonder onnodige reparaties of vervangingen. Bij een grote beurt is de APK bovendien gratis”, vertelt de bevoegde APK Keurmeester.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.