open avond bij kunstkring raalte

De deuren van de werkruimte van de Kunstkring staan open voor kunstliefhebbers en kunstenaars op dinsdag 28 mei tussen 20.00 uur en 22.00 uur. Of je nu graag naar kunst kijkt of zelf kunst maakt, je kunt komen kijken bij de Kunstkring in Raalte

De leden van de Kunstkring gunnen je een blik in de keuken. Je kunt kijken naar kunstwerken die worden gemaakt en kunstenaars geven uitleg over hun werkwijze. Mocht je interesse verder gaan dan alleen kijken naar kunst, kun je informatie krijgen over een eventueel (proef)lidmaatschap.

De werkruimte van de Kunstkring bevind zich aan de Zwolsestraat in Raalte. Kijk voor meer informatie op staging2.kunstkringraale.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.