Home / archiefcentraal / ontwerpen nieuwe woningen bij symposium

ontwerpen nieuwe woningen bij symposium

De bijeenkomst wordt gehouden op landgoed den Alerdinck in Heino. Het symposium is bedoeld voor deelnemers van voorgaande kenniskamers, maar deze keer zijn woningcorporaties en particulieren ook welkom.

De dag duurt van 11.00 uur tot 16.30 uur. Een excursie en lunch zijn inbegrepen. Opgeven kan via info@stichtingsallandserfgoed.nl of met een briefje naar het secretariaat van Stichting Sallands Erfgoed, dat te vinden is aan de Traasterdijk 6, 7437 RZ in Bathmen. Meer informatie staat op www.stichtingsallandserfgoed.nl .

Lees ook

Bewoner Haverstraat uit huis gehaald na gasluchtmelding

RAALTE – De politie heeft vanmorgen een verward overkomende bewoner van de Haverstraat in Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.