ons plein haalt 6000 euro op

De brede school Ons Plein in Heino stond afgelopen maandagochtend op tegen kanker. De actie leverde zo’n 6500 euro op. Het opgehaald geld is bestemd voor Alpe D’HUKIDS en komt speciaal ten goede aan projecten voor kinderen met kanker.

Alle attributen waren ’s morgens verzameld om een mooi sponsorfestijn aan de dag te leggen Voor de groepen 0 t/m 2 van de basisscholen de Gouden Emmer en de Dolfijn werd er door ouders en leerkrachten een spelletjescircuit uitgezet.

Op het midden van het schoolplein werden onder de TREK tent drie racefietsen klaargezet. Op de racefietsen kon virtueel de Alpe d’Huez beklommen worden. De rijders konden de uitdaging aangaan om eens flink door te trappen en te ervaren hoe het is om een berg op te fietsen.

Tot slot werd het parcours in gereedheid gebracht voor de sponsorloop, waaraan alle leerlingen van de groepen 3 tot en met 8 aan hebben meegedaan. Voorafgaande aan de start werd een opwarmsessie gegeven door medewerksters van het sportbedrijf Raalte.

Er werd een bedrag van ruim 6500,00 verzameld. De twee oudste en twee jongste leerlingen van de scholen overhandigden een cheque. De cheque gaf slechts een tussenstand weer, want na 5 minuten kwam er een bericht binnen dat het bedrag nog eens met 200 euro op moest worden verhoogd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.