ondernemende vrouwen zoeken helpende hand

De rubriek mededelingen & oproepen van Koopplein Raalte/ Olst-Wijhe staat de komende maanden vol klusjes als het aan Sallandse vrouwen ligt. Deze ondernemende vrouwen willen ruimte hebben voor hun onderneming of om zich in te kunnen zetten voor hun omgeving. Om die ruimte te krijgen, zijn helpende handen van groot belang.

Een groep ondernemende vrouwen in Salland heeft vanuit het project Ondernemende Vrouwen Overijssel een oplossing gezocht voor hun behoefte aan extra helpende handen. Samen met het digitale Koopplein Raalte/ Olst-Wijhe hebben ze de oplossing gevonden door via de rubriek mededelingen & oproepen de uitwisseling van vraag en aanbod voor klussen op gang te brengen. Het gaat bijvoorbeeld om hulp bij het opknappen van de voorjaarstuin, oppashulp tijdens het melken van de koeien, boodschappen doen, hond uitlaten, fietsband plakken, hulp voor de zaterdag, koeien en schapen scheren, de was strijken.

Een deel van de klussen kan gedaan worden tegen een vergoeding, maar er kan ook een wederdienst tegenover staan. De ondernemende vrouwen roepen alle lieve oppassen, mensen met groene vingers of veilig vervoer op, om hun aanbod op Koopplein Raalte/ Olst-Wijhe te plaatsen.

Vraag een aanbod worden bij elkaar gebracht op staging2.koopplein.nl/raalte Vragen voor helpende handen staan bij de rubriek Mededelingen & Oproepen, sub-rubriek Klusjes. Het aanbod kan geplaatst worden door in te loggen op de website en een advertentie aan te maken in dezelfde sub-rubriek. Nieuwe gebruikers kunnen hiervoor eenvoudig een account aanmaken. Meer informatie is te verkrijgen bij Sandra Bloemendaal via telefoonnummer 0570-525 027.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.