oldtimers verzamelen zich op de brink

Liefhebbers van oldtimers konden maandagmorgen hun hart ophalen op de Brink in het centrum van Deventer. Lionsclub Deventer IJsselvallei hield vanaf de Brink in Deventer de zevende editie van de IJsselvallei Classics: een toertocht voor klassieke auto’s (auto’s die 15 jaar of ouder zijn).

De tocht van circa 100 kilometer ging door de wijde regio. Net als voorgaande jaren is de opbrengst van de IJsselvallei Classics voor goede doelen. In 2012 bracht het evenement, mede door een donatie van Lionsclub International, netto ruim achtduizend euro op. In 2013 gaat de opbrengst naar Het Lantaarntje (Orthopedagogisch Dagcentrum voor gehandicapten) in Deventer en Het Meester Geertshuis (Inloopcentrum) in Deventer.

Meer foto’s op staging2.johanwolff.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.