nieuwe tribune wijhe 92 geopend

De nieuwe tribune van Wijhe ’92 is vrijdagavond onder grote belangstelling geopend. Eerst werden de bouwvrijwilligers met partners, die mee gewerkt hebben aan zowel de kleedkamers, de parkeerplaats als de tribune in de kantine van Wijhe ’92 ontvangen. Onder een stralende zon zochten het gezelschap, bouwvrijwilligers, sponsoren, wethouder Ans Otterloo en vele andere belangstellenden het hoofdveld op.

Daar volgde een inspirerende toespraak van de voorzitter Martin Westerbeek over het thema “Saampies”. Ook werd scheidend voetbalvoorzitter Adrie Bolijn en zijn vrouw Witha letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes gezet. De openingshandeling werd verricht door Adrie en een van de vele bouwvrijwilligers Peter Dokman.

Scheidend voetbalvoorzitter Adrie Bolijn werd met zijn vrouw Witha in de bloemetjes gezet.

Met het neerlaten van de SAAMPIES-banieren door Adrie Bolijn en Peter Dokman is de tribune geopend.

Na de opening begaf het gezelschap zich naar de Capellenborg Theater waar het Wiejes Kabaret geheel belangeloos haar voorstelling “WIE zinkt” ten gehore bracht. De zaal was flink gevuld omdat ook veel mensen die geen lid van Wijhe ’92 zijn, naar de voorstelling kwamen.

Na afloop werden de artiesten en de technische ondersteuning van het Wiejes Kabaret namens Wijhe ’92 door Marijn Marsman bedankt. Een groot applaus was hun deel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.