nieuwe kegelbaan swaenewoerd

Er is binnen Swaenewoerd een redelijk grote groep bewoners die regelmatig de kegelsport beoefent. Swaenewoerd heeft zelfs een heuse jaarcompetitie. Vanaf de oprichting van de stichting Vrienden van Swaenewoerd in 2009 is er gesproken over de aanschaf van zo’n nieuwe kegelbaan.

De aanschaf van een baan is een kostbare zaak. De enige manier om wat binnen het budget te regelen was om zelf een kegelbaan te maken. Met de inzet en het vakmanschap van Paul Hofstede en het ter gebruikstellen van machines en de sponsoring door bouwbedrijf Klunder lukte het vervolgens om de baan te realiseren.

De Vrienden van Swaenewoerd zijn trots op het feit dat ze de mooie kegelbaan aan de bewoners kunnen geven. Het is een mobiele en verhoogde kegelbaan geworden. Met een verhoogde baan hoeven de bewoners wat minder te bukken bij het spel, wat het wat makkelijker maakt. De stichting blijft met deze actie het motto ‘samen gaan voor aangenaam’ gestalte geven.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.