n35 heino zwolle twee weekenden dicht

De N35 tussen Heino en Zwolle gaat in juni twee weekenden dicht. Vrijdag 14 juni tot en met maandag 17 juni en vrijdag 21 juni tot en met maandag 24 juni is de weg deels niet toegankelijk voor verkeer.

Aan de weg worden dan namelijk onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. De hoofdrijbaan wordt tussen de kruisingen N35/Koelmanstraat (bij Hoonhorst) en N35/Dalfserweg (bij Heino) afgesloten.

De weg gaat beide weekenden op vrijdagavond om 22.00 uur dicht en vervolgens op maandagmorgen om 05.00 uur weer open. Omleidingsroutes worden met gele borden ter plaatse aangegeven. Op de kruispunten waar de afsluitingen beginnen en eindigen wordt het verkeer geregeld met verkeersregelaars.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.