muziekdag als afsluiting van wak

Op de laatste dag van het WAK (Week van de Amateurkunst) organiseert drumfanfare St. Caecilia de Muziekdag. De week wordt op zaterdag 1 juni muzikaal afgesloten in het Centrum van Raalte. Vanaf 14.00 uur vinden er op verschillende locaties optredens en workshops plaats in de winkelstraten.

Met de muziekdag wil St. Caecilia mensen, met name de jeugd, kennis laten maken met (fanfare)muziek. Op 1 juni zorgen meerdere muziekverenigingen voor optredens, waaronder St. Caecilia zelf, maar ook muziekvereniging de Bergklanken uit Luttenberg en slagwerkgroep Forissimo uit Coevorden. Ook de bigband van het Carmel College is die middag te horen. Majorettes zorgen voor bijpassende dans.

De muziekdag begint om 14.00 uur met een gezamenlijk optreden en wordt om 16.00 uur gezamenlijk afgesloten door de muziekverenigingen met het nummer “Heal the World” van Michael Jackson. Aan deze afsluiting doen bijna zestig muzikanten mee.

Het publiek kan ook zelf ervaren hoe het is om muziek te maken of te dansen, door mee te doen met de gratis workshops.

Meer informatie over de Week van de Amateurkunst is te vinden op staging2.wakraalte.nl . Kijk voor meer informatie over Drumfanfare St. Caecilia op staging2.drumfanfareraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.