musing raalte legt de lat hoog

Natuurlijk staat er met Hans Groen een ervaren dirigent annex artistiek leider voor de groep. Natuurlijk kan een groot deel van de groep bogen op meerdere jaren zangervaring. Toch liet MuSing Raalte afgelopen vrijdag bij de première in De Leeren Lampe vele monden openvallen van verbazing.

Het koor, dat bijna een jaar bij elkaar is, gooide direct vanaf de aftrap alle schroom van zich af en verraste de driehonderd aanwezigen met gevoelige ballads, mooie solo’s, golden oldies en dampende rocknummers.

Niet onbelangrijk was daarbij de begeleidingsband die een grote bijdrage leverde om het eerste concert van MuSing Raalte naar een hoog niveau te tillen. Na afloop was iedereen het er over eens: dit was geweldig.

Het enige probleem is misschien dat ze de lat meteen behoorlijk hoog hebben gelegd. Maar zoals initiatiefnemers Hans Groen en Dianne Arling al in een eerder interview aangaven: “We hebben verwachtingen, maar willen geen stress. Het plezier staat voorop.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.