meiden salvora regionaal kampioen

Salvora mag zich regionaal volleybalkampioen noemen in niveau 5. De meiden uit Raalte kwamen het sterkste uit de poulefase, de kwartfinale, de halve finale en de finale. De finale tegen Halley uit Wehl eindigde weliswaar in een 1-1 gelijkspel, maar Salvora had met een hoger totaal aan gescoorde punten: 92 tegenover 87.

De meiden startten in een poule van drie teams met Webton uit Hengelo en Pauwervoll uit Ermelo. De eerste wedstrijd tegen Webton werd gelijk gespeeld, allebei een setje gewonnen. De tweede wedstrijd tegen Pauwervoll werd met 2-0 gewonnen. Doordat Salvora een beter gemiddelde had mochten zij als winnaar van de poule naar de kwartfinale.

De tegenstander, Toesj uit Heteren, werd met 2-0 verslagen en zo stoomde Salvora door naar de halve finale.

In de halve finale moest het team uit Raalte aantreden tegen Devoko uit Denekamp. Het werd een spannende wedstrijd die eindigde in een gelijkspel, maar een beter puntengemiddelde voor Salvora. De finale was bereikt.

Ook de finale was bloedstollend spannend. Met volleybal van hoog niveau eindigde ook de eindstrijd in een gelijkspel. Salvora mocht zich echter kampioen noemen door een hoger aantal gescoorde punten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.