me1 rohda raalte kampioen

De meiden van ME1 van Rohda Raalte zijn kampioen geworden. De eerste kampioenswedstrijd van het team werd gespeeld op zaterdag 4 mei tegen Deto Vriezeveen. Het was nog erg spannend in de poule, alles hing af van de prestaties van Rohda Raalte ME2, die ook nog kampioen konden worden.

ME2 speelde haar wedstrijd tegen HHC Hardenberg ME2. Deze wedstrijd werd verloren met 3-0. De speelsters van Rohda ME1 mochten nu gelijk spelen tegen Deto om de eerste plaats veilig te stellen.

In de eerste minuut werd het al 1-0 voor de meiden uit Raalte. Deto probeerde wel terug te komen maar had uiteindelijk geen schijn van kans. De wedstrijd eindigde in een 9-0 overwinning waardoor de kurken van de kinderchampagne knalden.

“Petje af voor zowel de Rohda meisjes van ME1 evenals die van ME2. Door in hun eerste jaar waarin zij samen spelen te bewijzen dat gezelligheid, een goede teamgeest en enorme inzet tot iets moois kan leiden. Ook hulde aan het kader die ondanks menig improvisatieslag een echt team heeft neergezet wat hopelijk gaat gelden als de norm binnen het meisjesvoetbal bij deze club,” aldus Rohda.

Binnenkort volgt de huldiging in het clubhuis door de jeugdcommissie en de supportersvereniging van Rohda Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.