marienheem e2 wint knvb beker

Mariënheem E2 wint, na kampioen te zijn geworden in de competitie, ook de finale van de KNVB beker pupillen. Nadat in de halve finale Sportlust Vroomshoop met 5-4 was verslagen, speelde het team 25 mei de finale tegen Kloosterhaar E2. Dit gebeurde op het sportterrein van Mariënberg.

Mariënheem kwam al snel op een 5-0 voorsprong, maar Kloosterhaar wist terug te komen tot 5-5. Na een spannende strijd won het team uit Mariënheem uiteindelijk met 7-5. Bij terugkomt op sportpark Het Aspel in Mariënheem was er een erehaag gevormd door de andere jeugdleden. Daarna werd het team gehuldigd op het sportpark.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.