maatman vindt goede afsluiting belangrijk

Maatman wil nu vooral het seizoen mooi afsluiten. ‘‘Dat vind ik belangrijk’’, aldus de trainer. Voor een mooie afsluiting heeft Rohda nog twee weken. De wedstrijden tegen de nummers negen en elf, NEC en Hoogeveen, staan nog op de planning. Zondag moet dus eerst de amateurtak van NEC verslagen worden.

Hoe? ‘‘We moeten proberen goed te verdedigen. Daar begint het mee. We moeten geen goals weggeven, dat is een belangrijk doel. Goals weggeven hebben we de laatste twee weken teveel gedaan’’, weet de trainer.

Er mist wel een belangrijke pion in de verdediging van Kick Maatman. ‘‘Sander Poll is geblesseerd.’’ Hij krijgt wat rust en er wordt gewacht met het brengen van hem tot de laatste wedstrijd. Dan verlaat Poll, tenzij Rohda dus nog op miraculeuze wijze kampioen wordt, de formatie van Maatman. ‘‘Hij verdient een mooi afscheid.’’

Zondag verwacht Maatman een andere wedstrijd dan eerder in het seizoen tegen NEC. ‘‘Thuis behaalden we onze makkelijkste overwinning. Maar er is veel veranderd. Ze hebben daarna veel punten gehaald.’’

Ook vindt hij dat de ploeg uit Nijmegen onbevangen voetbalt. Maar zoals gezegd wil Maatman alles doen aan een mooie afsluiting van een goed seizoen. ‘‘Ik wil alle wedstrijden winnen, dus deze ook’’, aldus een vastberaden Maatman.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.