maatman in stijl afsluiten

Zondag wordt er zeker niet voor spek en bonen gespeeld. Zo heeft Rohda nog een punt nodig om de derde plek definitief veilig te stellen, wordt er afscheid genomen van aanvoerder Sander Poll en kan de ploeg van Maatman ook nog afrekenen met wat revanchegevoelens. ‘‘Pas hebben we tegen Hoogeveen gelijk gespeeld, waardoor we kansloos raakten voor de tweede periode. Er heersen bij mij zeker nog wel wat revanchegevoelens.’’

Of aanvoerder Poll zondag meedoet is echter nog even afwachten. ‘‘Vrijdag kijken we of Poll fit is en kan beginnen in de basis.’’ Sander kampt immers al weken met een vervelende hamstringblessure. Een stil afscheid wordt het hoe dan ook niet. ‘‘Binnen de groep zijn we er al weken mee bezig. De spelers zijn vol lof over hem. Hij is een fantastische teamgenoot en aanvoerder. Niet alleen als speler, maar ook als persoon wordt hij gewaardeerd. We gunnen hem het beste.’’

Met een mooi resultaat in de laatste wedstrijd wordt zo’n afscheid natuurlijk nog mooier. ‘‘We willen winnen en in stijl afsluiten. We willen wat laten zien en het seizoen prima afsluiten’’, vertelt Maatman.

Hij verwacht in elk geval een scherp Hoogeveen zondag. ‘‘Zij moeten zich opladen voor de nacompetitie. Die ploeg zal daar met een goed gevoel aan willen beginnen. Ze zullen het niet laten lopen. Wij moeten een punt pakken en dan zijn we derde.’’ Of er nog verschuivingen komen? ‘‘MSC gaat zeker punten pakken bij Nieuw Buinen. Ik verwacht geen verschuivingen meer.’’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.