luttenberg moet carnaval vieren vindt heino

Raalte heeft namelijk de verkiezing van 3FM DJ Giel Beelen, als mooiste dorp van Overijssel, gewonnen. Met 4733 stemmen stond Raalte vanmorgen eerste, voor Holten dat 4116 stemmen had gekregen. Luttenberg staat uiteindelijk op een derde plaats met maar liefst 2693 stemmen en blijft hiermee voor Hengevelde en Wijhe. Uiteraard heeft de actie van Amanda Bosma uit Zwolle hier aan bijgedragen. Ook deze foto van De Sökkestoppers bewijst de sympathie van buitenstaanders voor het Sallandse dorp Luttenberg.

De Sökkestoppers willen nog wel benadrukken dat ze het erg vreemd vinden dat Luttenberg, – volgens hen, op Heino na – het mooiste katholieke dorp van Salland, geen eigen carnavalsvereniging heeft.

“Wel 175 jaar kerkdorp groots vieren, maar geen carnavalsvereniging. Dat is wel bijzonder. Misschien dat onze actie daar iets aan bij kan dragen om daar verandering in te brengen,”aldus Arjan Holtmaat die als Luttenberger de overstap maakte naar de Sökkestoppers in Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.