Home / archiefcentraal / line up lilhill rond

line up lilhill rond

Bands als Mozes and the Firstborn en bijvoorbeeld Adam & the Relevants benadrukken dat talent de ruimte krijgt in Luttenberg. Laatstgenoemde biedt Britpop en heeft een single, Live Forever, die vaak wordt gedraaid bij 3FM.

Het festival is op 13 juli en duurt van 16.00 uur tot 2.30 uur. Het terrein van familie Klein Koerkamp aan de Ter Borgweg 8 fungeert wederom als festivalterrein. Kaarten kosten tien euro. Meer informatie is te vinden op www.lilhill.nl, www.facebook.com/lilhillfestival en www.twitter.com/lilHillFest .

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.