lierderholthuis heeft weer voetbalvereniging

Eindelijk heeft Lierderholthuis weer een soort voetbalclub. Spelers uit het dorp en de nabije omgeving kunnen hun conditie er op peil houden. Veertig spelers hebben zich momenteel al aangesloten bij deze club.

In 1952 kwam er einde aan v.v. Salland, hetgeen inhield dat er geen voetbalclub meer was die Lierderholthuis vertegenwoordigde. Verschillende gelegenheidsteams speelden in de jaren erna onder de naam d’ Olde Wettering.

Vorig jaar kreeg het elftal wat uitkwam voor Lierderholthuis in het Sport Real toernooi een impuls met een nieuw tenue. De naam van de dorpskroeg d’ Olde Wettering prijkt dit jaar op de shirts van de, maar liefst, twee clubs.

Er heeft inmiddels een trainingssessie plaatsgevonden. Verder heeft het eerste een oefenpotje van het tweede gewonnen, wat ze natuurlijk ook wel verplicht zijn als eerste. De wedstrijd moest wegens dreigende supportersrellen verplaatst worden naar neutraal terrein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.