Home / archiefcentraal / koolhof en van hoorn verlaten kwiek

koolhof en van hoorn verlaten kwiek

Kim Koolhof heeft een mooie ontwikkeling doorgemaakt bij Kwiek. Van jeugdlid bij Heeten tot aan Dames 1 bij Kwiek, waarbij ze ook jaren getraind en gespeeld heeft bij Carmel Handbal School. Ze staat bekend om haar gedrevenheid, leergierigheid, tomeloze inzet en uitstekend spelinzicht.

Piëtte van Hoorn speelde kort voor Kwiek. Wel heeft ze in Raalte naar eigen zeggen het spelplezier teruggevonden.

Voorzitter Wim Kieftenbeld betreurt het vertrek van beide dames. “We hadden beide dames nog graag in onze selectie gehad om weer te kunnen bouwen aan de toekomst van Kwiek. Uiteraard hebben we alle begrip voor de sportieve ambities van Kim en Piëtte. We willen Kim en Piëtte beide heel erg bedanken voor hun bijdrage en inzet en heel veel succes wensen met de nieuwe uitdaging bij E&O.”

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.