koninklijk lintje voor harry oosterhuis

Naast de bestuursfunctie in SV Heeten, is Oosterhuis mede-oprichter en bestuurslid van de Stichting Sport Heeten geweest. De accommodatie werd in 1989 geopend. In zijn laatste periode als voorzitter van SV Heeten maakte Oosterhuis zich hard om kunstgras te krijgen in Heeten.

Naast zijn werk voor de Heetense sport, is Oosterhuis 10 jaar lang voorzitter van Skeeler Bond Nederland, nu de Skate Bond Nederland, geweest. Ook zat hij van 2008 tot 2010 in het bestuur van Skate Bond Nederland. Hij leverde een grote bijdrage aan de voorbereidingen van de fusie met de schaatsbond KNSB. Deze fusie is in 2010 gerealiseerd.

Tussen 2010 en 2012 was Harry Oosterhuis sectiebestuurslid Inline-skaten van de KNSB en tevens topsportcoördinator van het inline-skaten. Sinds 2012 is hij voorzitter van de KNSB, gewest Overijssel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.