koninginnedag in heino

Het Oranjefeest in Heino ging traditioneel van start met de Aubade. Bijzonder was deze keer de aanwezigheid van ‘Koning Willem Alexander en Koningin Maxima’ die burgemeester Piet Zoon ondersteunden in deze belangrijke taak. Daarna mocht de burgemeester de nieuwe Held van Heino bekend maken. Nadat het telefoonnummer van de nieuwe Held werd gebeld, stond Jesse Middelkamp verwonderd te kijken dat juist zijn telefoon overging. Jesse werd uitgeroepen tot Held van Heino gezien zijn inzet om mobieltjes te verzamelen voor de Stichting Opkikker. Een stichting die het mogelijk maakt dat gezinnen met een ziek kind een onvergetelijke dag bezorgd krijgen.

Na het officiële gedeelte waren er verschillende activiteiten rondom het feestterrein bij de Marskramer. Een nieuwe plek voor de kinderrommelmarkt aan de Canadastraat zorgde voor veel klandizie en menig speelgoed kreeg een nieuwe eigenaar. Scouting Heino had een wigwam gebouwd waarin gezamenlijk met de kinderen werd geknutseld. Daarnaast was er een vuur om brood te bakken.

De Dikdakkers Kidz Show was een goede zet van Oranje Comité Heino. Vele kinderen wisten de weg naar het podium te vinden om hier samen met de twee cowboys en de twee indianen lekker te feesten op bekende nummers van deze artiesten.

Het Oranjecomité Heino probeert elk jaar een nieuwe activiteit te bedenken voor de volwassenen. De nieuwe activiteit werd dit jaar gevonden door een samenwerking aan te gaan met ‘In the Attic’. Maar liefs vijf bands werden aan het publiek gepresenteerd op twee podia. Onder het genot van de zon en een drankje heerste er een gezellige en ongedwongen sfeer. De afsluiting was in handen van DJ Chiel.

De Oranje Stichting Heino kijkt terug op een geslaagde versie van Oranjefeest Heino 2013 en bedankt al haar publiek voor haar aanwezigheid en nodigt iedereen nu al uit voor Koningsdag 2013 op 26 april 2014.

Maeike Blauw maakte tijdens Koninginnedag in Heino foto’s. Het fotoalbum is hier te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.