kledinginzameling voor mensen in nood

Doe mee met de kledinginzamelactie van Sam’s Kledingactie in Salland en steun Cordaid Mensen in Nood!

Op 23 mei 2013 vindt in Salland de kledinginzamelingsactie van Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood plaats. U kunt dan uw goede, nog draagbare kleding, schoeisel en huishoudtextiel in gesloten plastic zakken afgeven bij de volgende adressen:

Broekland:

’t Horsthuis, Horstweg 12

Lettele:

Holvo Landbouwmechanisatie, Bathmenseweg 23B

Luttenberg:

Mevrouw Klomp, Heuvelweg 1

Olst:

Familie Kappert, Boskamp 54

De opbrengst van de ingezamelde kleding gaat naar de projecten van Cordaid Mensen in Nood. Al een aantal jaar steunt Sam’s het Droogte Cyclus Project in Kenia. In dit project wordt de lokale bevolking geleerd om zich te wapenen tegen de droogte. Dit jaar worden 20 nieuwe dorpen voorbereid!

Voor meer informatie over Sam’s Kledingactie en de gesteunde projecten kunt u kijken op staging2.samskledingactie.nl of bellen naar 073-687 10 60.

Sam’s Kledingactie zamelt al sinds 1967 kleding in en is daarmee één van de oudste, charitatieve kledinginzamelaars van Nederland. Bij de kledinginzameling wordt Sam’s Kledingactie ondersteund door 1.400 vrijwilligers. Met de opbrengst steunt Sam’s Kledingactie de projecten van Cordaid Mensen in Nood.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.