Home / archiefcentraal / kampioen broekland langs raalte update fotos

kampioen broekland langs raalte update fotos

Broekland heeft op overtuigende wijze het kampioensseizoen afgesloten door zondag met 4-0 Raalte te verslaan. Het kampioenschap was al binnen, maar na het verlies van vorige week moest voor de afsluiting van het seizoen nog één keer alles uit de kast worden gehaald. Raalte, dat al verzekerd was van een plekje in de nacompetitie, vormde hiervoor geen hindernis.

Broekland kwam sterk uit de startblokken en wist binnen een kwartier al drie maal het net te vinden. De eerste treffer kwam in de vijfde minuut op naam van Ruben Simons, waarna Wout Koerhuis vijf minuten later de tweede wist te maken. Amper drie minuten later was het weer de beurt aan Simons: 3-0. De Broeklandse storm ging even liggen, waardoor de rest van de eerste helft doelpuntloos bleef.

Na rust bleven de verhoudingen hetzelfde en in de 70e minuut wist Simons zijn derde goal van de wedstrijd te maken en de eindstand te bepalen op 4-0.

Na de wedstrijd werd in Broekland het kampioenschap en de afsluiting van het seizoen gevierd met de aanwezige toeschouwers die in behoorlijke getale op de wedstrijd waren afgekomen.

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.