inzameling voor rommelmarkt lets go

Let’s Go houdt op 1 juni 2013 weer haar jaarlijkse rommelmarkt. Op zaterdag 4 en 18 mei kan iedereen hele, bruikbare spullen inleveren bij de hallen achter het Gemeentehuis/Ballorig. Wegen milieueisen kan Let’s Go geen spullen aannemen die in de milieubox thuishoren, zoals accu’s en koelkasten, aannemen. Daarnaast heeft de organisatie geen belang bij grote bankstellen en wandkasten.

Tijdens de rommelmarkt zal er onder andere een terrasgebied met eten en drinken zijn, een speciale veiling van antieke goederen en een grote boekenkraam.

Met de opbrengst van de rommelmarkt wil Let’s Go een bezoek van Letse jongeren naar Wijhe en omgeving financieren. Eerder deze maand is er al een transport van ruim 100 kuub hulpgoederen naar Laubere en Suntanzi in Letland vertrokken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.