inschrijving golftoernooi heino masters

De inschrijving voor de tweede editie van de officiële Heino Masters is geopend. Dit jaar wordt de wedstrijd op zaterdag 29 juni gehouden bij De Drentsche Golf & Country Club te Zeijerveen (Assen). De Heino Masters (afgeleid van het grootste individuele Golftoernooi ter wereld: The Masters) is een golftoernooi voor alle inwoners en oud inwoners van de voormalige gemeente Heino, die het golfspelletje spelen. Uiteraard wordt er gespeeld om de eervolle titel ‘Heino Master 2013’. Wie volgt Jelle Paauw als winnaar Heino Master 2012 op?

“Vorig jaar hebben we een geweldige eerste editie van de Heino Masters beleefd met een prachtig aantal van 46 deelnemers met geweldig zonnig weer”, vertelt Bram Steijn enthousiast. “De sportieve strijd is belangrijk, maar ondergeschikt aan het sociale aspect van deze dag. Binnen het toernooi zal er gespeeld worden in 2 handicap categorieën. Om het een écht Heino’s toernooi te laten zijn wordt de dag begonnen en afgesloten in Heino. Dankzij de steun van meer dan 30 ondernemers uit Heino in de vorm van sponsoring, kan dit toernooi doorgang hebben en wordt het een verzorgde maar vooral leuke golfdag”, vervolgt Steijn.

Geïnteresseerden kunnen zich online inschrijven via de website staging2.heinomasters.nl Voor vragen kun je contact opnemen met Bram Steijn. Meer informatie over de Heino Masters is te vinden op de website staging2.heinomasters.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.