inschrijven sallandse wandelvierdaagse

De volwassen lopers vierden vorig jaar een feestje. Dit jaar staat de organisatie stil bij het eerste lustrum van het Kidsprogramma. Dit heuglijke feit wordt uiteraard uitgebreid gevierd met extra feestelijke wandelroutes.

Er worden tevens allerlei leuke randactiviteiten georganiseerd. Het thema is cowboys en indianen. Kinderen kunnen zich ook vanaf vandaag inschrijven. Het is wel belangrijk dat er direct een begeleider wordt toegevoegd.

Om de enthousiastelingen, de ‘vroeg vogels’, te stimuleren worden er officiële T-shirts van de wandelvierdaagse verloot. Dan moet je je wel voor 30 juni hebben ingeschreven. Wie dan nog niet zo’n felbegeerd shirt heeft gewonnen, krijgt een herkansing.

Vanaf 21 juni worden op tien locaties zogenaamde Goudhaentjes verstopt. Weet je er één te vinden, dan ontvang je ook een T-shirt. Onder de vinders van de Goudhaentjes wordt ook een gratis deelname aan de Sallandse Wandelvierdaagse verloot. Inschrijven kan op staging2.sw4d.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.