helft sallanders hoeft geen post op maandag

Ongeveer de helft van de Sallanders vindt het geen probleem dat er vanaf volgend jaar geen post meer op

maandag bezorgd wordt. Dat maken we op uit de nieuwspoll die afgelopen week op onze website stond.

Van de stemmers op de poll gaf 54 procent aan er geen problemen mee te hebben dat de postbode vanaf 1 januari op maandag niet meer langs komt. Zo’n 38 procent was het niet eens met onze stelling ‘Post op maandag, nergens voor nodig.’ Van de stemmers is 8 procent vandaag waarschijnlijk nog steeds een mening aan het vormen, want die hadden over dit onderwerp geen mening.

Deze week staat er weer een nieuwe poll op onze site. En die sluit mooi aan bij deze periode, want het is voorjaarsvakantie. Vorige week was in het nieuws dat Nederlanders minder op vakantie gaan. Ruim een kwart van de Nederlanders gaat dit jaar niet weg. Dat is 5 procent minder dan vorig jaar.

Met name de verre reizen moeten het vaak bezuren. Die plannen worden geschrapt. Daarentegen blijft het aantal vakanties in eigen land ongeveer gelijk. Wel letten vakantiegangers beter op de portemonnee, want zowel de vakantieganger in eigen land als in het buitenland heeft het voornemen om minder geld uit te geven.

Onze stelling deze week: ‘Crisis of geen crisis, op mijn vakantie bezuinig ik niet’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.