heinose boys peppen fietsende ladies op

Neem Sander Feijen en Joris Bosman uit Heino. De boys, allebei 14 jaar, hebben vrijdag de eigenaar van bungalowpark Old Heino benaderd. Of ze langs de weg, voor de ingang van het park, hun DJ-set neer mogen zetten. Voor de ingang van het bungalowpark loopt namelijk de route van de Leontien Ladies Ride. Een mooie kans voor de jongens om hun dj-talenten aan de duizenden fietssters ten gehore te brengen. Tegelijkertijd is het voor de fietsende dames een mooie oppepper.

Sander en Joris hebben met zijn tweeën hun eigen dj-bedrijfje. Ze verhuren zichzelf om voor muziek en licht te zorgen op feesten of kleinere evenementen. Wat begon als hobby, pakt mooi uit als een soort van bijbaantje. Voor vijftig euro komen de jongens van ‘The ultimate DJ’s’ een hele avond muziek verzorgen. Ze brengen hun eigen apparatuur mee, zorgen voor de muziek en het licht.

Van het geld dat ze verdienen met het draaien, kopen ze vervolgens weer nieuwe apparatuur. Zo hebben ze onlangs een nieuwe verlichtingsset gekocht van geld dat ze met het draaien van muziek verdiend hebben.

Wie niet kan wachten tot zondag, en de jongens direct in wil huren: Ga zaterdag even naar de Springplank. Daar is een veiling, de opbrengst wordt gebruikt voor een klimtoestel op het nieuwe schoolplein. Joris en Sander worden daar geveild (niet letterlijk natuurlijk). Je kunt bieden op een avondje muziek en licht. Het bedrag dat je biedt, komt ten goede van het schoolplein van de nieuwe Springplank.

Meer weten over de The Ultimate DJ’s? Kijk dan op hun site.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.