heino e2 voorjaarskampioen

Wijhe stond al vanaf het begin van de voorjaarscompetitie bij de bovenste drie. Heino zat daar iets onder. De E2 had voor de finale één wedstrijd gelijkgespeeld, één verloren en de rest gewonnen. Wijhe had één wedstrijd gelijkgespeeld en de rest gewonnen.

Wijhe had dus aan een gelijk spel genoeg, Heino moest winnen om kampioen te worden. Het doelsaldo van Heino was al beter dan dat van Wijhe. Heino begon goed en kon dat ook een vervolg geven. Het werd 5-2 voor Heino.

Aan de 5-2 had Heino E2 genoeg voor het kampioenschap. De prestatie moest uiteraard gevierd worden. Zo werd er een rondrit met de platte wagen door Heino gedaan en was er na afloop nog een feestje in de kantine.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.