Home / archiefcentraal / heiki uit haarle tweede bij wedstrijd voor nk

heiki uit haarle tweede bij wedstrijd voor nk

Heiki Laing uit Haarle is tweede geworden in de zesde wedstrijd meetellend voor het Nederlands Kampioenschap van de KNMV( Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging). De zeventienjarige crossmotorrijder Heiki Laing, rijdend voor MX Twente heeft deze plaats behaald in de MX2 klasse op het circuit van Hummelo.

Heiki was erg blij mede doordat hij vorige week tijdens het NK van Lichtenvoorde een slechte dag had en hierdoor de tweede manche niet kon finishen.

Tijdens de kwalificatie zetten Heiki een derde tijd op de klok. Na een matige start in de eerste manche wist hij na 25 minuten en twee ronden als vierde te finishen. De start van de tweede manche was beter en Heiki wist na een aantal ronden beslag de leggen op de derde plaats. Hij kom het tempo van de twee kopmannen goed volgen, maar na een paar mislukte inhaalpogingen moest hij genoegen nemen met deze positie.

In de daguitslag waren deze uitslagen voldoende om de tweede plaats te betreden op het podium. Kijk voor meer informatie op www.mxtwente.nl .

Lees ook

Innovatieve stal van familie Bessembinder in Heeten in gebruik

HEETEN – De familie Bessembinder in Heeten neemt deze week haar gloednieuwe, innovatieve ‘Beter voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.