heiki uit haarle tweede bij wedstrijd voor nk

Heiki Laing uit Haarle is tweede geworden in de zesde wedstrijd meetellend voor het Nederlands Kampioenschap van de KNMV( Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging). De zeventienjarige crossmotorrijder Heiki Laing, rijdend voor MX Twente heeft deze plaats behaald in de MX2 klasse op het circuit van Hummelo.

Heiki was erg blij mede doordat hij vorige week tijdens het NK van Lichtenvoorde een slechte dag had en hierdoor de tweede manche niet kon finishen.

Tijdens de kwalificatie zetten Heiki een derde tijd op de klok. Na een matige start in de eerste manche wist hij na 25 minuten en twee ronden als vierde te finishen. De start van de tweede manche was beter en Heiki wist na een aantal ronden beslag de leggen op de derde plaats. Hij kom het tempo van de twee kopmannen goed volgen, maar na een paar mislukte inhaalpogingen moest hij genoegen nemen met deze positie.

In de daguitslag waren deze uitslagen voldoende om de tweede plaats te betreden op het podium. Kijk voor meer informatie op staging2.mxtwente.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.