heiki laing vijfde bij nk motorcross

De zeventienjarige Heiki Laing uit Haarle werd afgelopen zondag (12 mei) vijfde tijdens het NK Motorcross. De uit Haarle afkomstige motorcrosser rijdt voor het MX Twente Team. Ondanks het feit dat hij ten val kwam, wist hij toch de vijfde plek in het dag klassement te veroveren.

Tijdens de eerste manche van de twee reed Heiki goed en lag op een vierde plek. Hij kwam echter ten val en moest als laatste weer met de wedstrijd verder. Hij reed in de laatste minuten sterk en kwam nog terug tot een negende plaats.

Tijdens de tweede manche reed hij eveneens overtuigend. Hij finishte op de tweede plaats. Dat leverde hem een vijfde plek op in het dag klassement. De volgende NK waar Laing aan mee zal doen is op 20 mei in Lichtenvoorde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.