Home / archiefcentraal / hava hava in heino

hava hava in heino

De samenstelling van dit ensemble zorgt voor een eigen geluid. Door het samenvoegen van Oosterse tradities en de muzikale achtergronden van de muzikanten ontstaat er iets wat uniek is in de Nederlandse muziekwereld.

Het ensemble bestaat uit Marianne Noordink, Cora Greevenbosch, Jornt Duyx, Martijn Baaijens en Vera Ramer. De entree bedraagt een vrije gift na afloop. Voor meer informatie kun je kijken op www.havahava.nl of mailen naar info@havahava.nl .

Lees ook

Hans de Kort: Windturbines

(ingezonden brief) Hans de Kort is weer in de pen geklommen om zijn ongenoegen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.